torsdag 9. oktober 2014

Skal, skal ikke. SKAL!

Jeg blir aldri en blogger...... Har sagt det gang på gang med troverdighet og overbevisning. Vel, i forrige uke ombestemte jeg meg. Vi har rett og slett så mye på hjertet og det skjer så mye spennende her i Romsdalen og i vår hverdag at nå må det skrives....og deles.

Vi kommer til å blogge om livet som grûndere på en fjellgård i Isfjorden, om hverdag, om jobb, om lange hektiske dager, om fantastisk frihet mellom bratte fjell, om god mat, om turer, om ting vi har en mening om, kort sagt: om ganske så mye. Vi håper DU vil følge med oss!

Vel, da er vi igang. Skrekkblandet fryd, småflaut, men også helt riktig.

Here we go!



Vi starter pent og pyntelig med et bilde fra vår egen bakgård. Litjfjellet i Vengedalen, med Trollveggen som kulisser, Romsdalshorn og Vengetind som naboer. En utsikt vi ser hver dag og en utsikt vi aldri kan få nok av.

"Litjfjellet, Norges minste fjell med Norges største utsikt" - Arne Næss






2 kommentarer:

  1. Gratulerer med steget inn i den store Bloggverden da :) Dette ser det ut til at dere får helt fint til! Jeg må bare si at vi er ganske så imponerte over pågangsmotet deres! Håper en gang i framtiden å være klar for et sammarbeid med dere!
    Hilsen oss på Johansgarden :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Yeah, takk for kommentaren, den aller første :o) Vi er alltid klare for samarbeid, det er helt klart veien og gå! Lykke til med fortsettelsen i Måndalen, gleder oss til å se resultatet :o)

      Slett