lørdag 11. oktober 2014

Sesongslutt, men allerde mentalt langt inn i 2015

Sesongen med gjester er over for i år, men vi tar langt ifra ferie av den grunn. Mere oppussing, planlegging, nye konsepter skal realiseres, nevnte jeg oppussing? 2014 var året som startet fullstendig uten snø, med påfølgende kanseleringer som kjentes godt på saldoen. Kort vei fra fattig til rik, i april blir vi foreldre til lille Alexander midt oppi etableringen av vår egen bedrift. Begreper som multitasking og time managment får en helt ny dimensjon. Ja kort sagt hele livet får denne ekstra lille dimensjonen. Alt uviktig blir enda mere uviktig for nå skjønner man hva som faktisk er viktig.

Vi har fått uvirkelig mye internasjonal omtale i år og det ser ut til å bare fortsette neste år også. Vi nyter denne bølgen, denne snøballen, dette toget så lenge vi kan, fullt vitende om at det uansett dreier seg om knallhard jobbing for å sette mål, forventinger og resultater av omtalen ut i tellenede resultater. Ingen ting kommer gratis i denne fantastiske bransjen.

Nå planlegger vi topptursesongen for kommende vinter, som gledelig nok har mange bookinger allerede. Vi krysser fingrene for nordvest og MYE snø og innser samtidig alvoret i en særdeles varm og fin høst her i Isfjorden. Vi håper på alt annet enn en varm og snøfattig vinter. I 2015 skal vi driste oss til å øke kapasiteten på overnatting, vi skal lansere et landeveiskonsept langs nasjonale turistveier og fullføre planleggingen av et kommende stisykkelkonsept som skal ta pusten fra de fleste. Vi skal også ha kommet langt i planleggingen av vårt største og mest omfattende overnattingskonsept, selve hovedmålet vårt, som vi ser for oss å realisere om 2-3 år. Vi skal utvide sti- og topptursyklingen med nye samarbeidspartnere over hele Møre og Romsdal. Vi skal ha spikret et konkret, godt og fruktbart samarbeid med 2-3 utenlandske turopperatører for både sommer og vinter, samt bygge relasjoner og samarbeid med flere aktører lokalt i Møre og Romsdal. Villa Vengetind skal bli helt ferdig iløpet av 2015. Vi skal bli enda flinkere på digitale medier. 

Sånn, da er det skrevet ned, svart på hvitt. Heldigvis flere som leser dette så da er det bare å levere :o) 

 En lang artikkel i sveitsiske Ride Magazine i våres. En av mange store artikler i utenlandske blader i år. Denne gav umiddelbar effekt og vi hadde gjester fra Sveits allerede i sommer. Det kommer mye spennende også i 2015.


 Møre og Romsdal pryder det aller meste av tyske Cube Bikes sine kataloger for 2015. Her fra en av i alt 16 dager med fotoshoots over hele fylket. Katalogene kommer i et opplag på ca 350.000 på ulike språk, i tillegg til ca 6 millioner treff på Cube sine nettsider. Vårt største og mest omfattende oppdrag så langt.


 Reklamefilm for Fjord Norway og Norrøna, produsert av selveste Field Production i vår egen bakgård. Smått uvirkelig! Sluttresultatet kommer våren 2015 og vil bli et massivt løft for stisykling i Romsdalen og hele Norge


Landeveisshoot nå i høst med vår gode venn Mattias Fredriksson, som ene og alene har solgt oss inn i alle hjørner av verden med sine bilder og tekst. Vi er evig takknemmelige! Med på laget her er også Fjord Norway og destinasjonene både på Nordmøre, i Romsdalen og på Sunnmøre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar